Houdini a varázslatos musical
Veszprém | Aréna
IDŐPONT:
2017. szeptember 23. 19:00 - 2019. szeptember 23. 24:00
ÉRDEMES TUDNI:
Harry Houdini életét mutatja be dalokon és bűvész trükkökön keresztül.
JELLEMZŐK:
pár órás
ÁR:
Változó

Houdini a varázslatos musical Veszprém Aréna
RÉSZLETEK:
A musical a híres, magyar származású illuzionista, Harry Houdini életét mutatja be dalokon és bűvész trükkökön keresztül.

A darab a csodákról, a varázslatról szól, egy fiatalemberről, aki Magyarországról indult a családjával szerencsét próbálni, és akit kitartása, akarata és hite segítette abban, hogy világsztár lehessen. Furcsa, érzelmes zenés történet, és ugyanakkor a közönséget is megmozgató, interaktív illuzionista show, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt szerelemről, karrierizmusról, féltékenységről, és elvakultságról, a szürreális csodakeresésről, az élet és halál játékáról szól. Houdini megígérte az apjának, hogy megtalálja a csodát. Egész életében ezt kereste, és ahogy később állította, sikerült megtalálnia. Nem kereste, nem tanulta, és egyáltalán nem is próbálta megfejteni a csoda titkát. Egyet tett, hitt benne. Most Ön is beléphet Houdini fantasztikus világába, találja meg velünk a csodát!

A musical a Szemfényvesztők című film látványvilágára épül vagyis egy mai, modern és meghökkentő látványt ígér a nézők számára!

ITT TALÁLOD:
8200 Veszprém, Külső-kádártai út
VEDD FEL A KAPCSOLATOT AZONNAL:
NÉVJEGY:
Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft.
(06) 20-323-0610
Kapcsolódó helyek
40 ÉVE A VÁROS SZÍVÉBEN...
Siófok
Kategória: Kiállítás - Látnivaló, Színház - Mozi, Zene